Άξια συγχαρητηρίων η μαθήτρια μας, Μαρία Παυλίδη-Ψαραδέλλη που θριάμβευσε στις Πανελλήνιες με την άριστη επίδοση της με 19.720 μόρια. Η Μαρία, η οποία φοιτούσε στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Άρτας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις απ’ όλα τα σχολεία του νομού.

Εκτός από το ρόλο της μαθήτριας που είχε να βγάλει εις πέρας, είναι επίσης πρεσβυτέρα του π. Αντωνίου Ψαραδέλλη, αλλά και μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, πάντα έχοντας στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή.

Σ’ αυτή την προσπάθειά της να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή, που δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, είχε συνοδοιπόρο και υποστηρικτή τον σύζυγό της π. Αντώνιο. Η Μαρία ανταποκρίθηκε και κατάφερε να βγάλει εις πέρας όλες τις δυσκολίες που απορρέουν από τον τριπλό ρόλο που έπρεπε να συνδυάσει ως πρεσβυτέρα, μητέρα και μαθήτρια.

Το παράδειγμα της μας δείχνει, ότι τέτοιες γυναίκες είναι τρανές αποδείξεις ότι όταν ο άνθρωπος θέλει να επιτύχει κάτι, το μπορεί!

Επίσης, μας δείχνει ότι δεν πρέπει να σταματούμε να προσπαθούμε και να μη χάνουμε την ελπίδα μας.

Όταν υπάρχουν καρδιές αγωνιζόμενες για το καλύτερο, που έχουν την πρόθεση και τη δυνατότητα να αλλάξουν, ναι το μπορούν, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας.